« terug naar vorige pagina

De heer C.L. Pricker, huisarts

Mijn naam is C.L. Pricker. Geboren in 1962 aan de IJsel te Zutphen. In 1983 begon ik aan de Amstel met geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1996 startte ik aan de Maas met de opleiding tot oogarts, na 3 jaar besloot ik te switchen naar huisartsgeneeskunde. In 2001 rondde ik aan de universiteit van Maastricht de huisartsenopleiding af. 

Aan de oevers van de IJsel vond ik weer een nieuwe plek. In Deventer nam ik in juli 2001 de praktijk van dokter Swemle over. De praktijk is later onderdeel geworden van Huisartsen Hoge Hond.

Nog steeds ben ik zeer geïnteresseerd in oogheelkunde, maar ook in sportgeneeskunde. Ik ben actief binnen de Huisarts Advies Groep Seksuele Gezondheid en ben huisartsopleider bij de Universiteit van Groningen.

Ik ben gehuwd, we hebben drie dochters en twee zonen.

BIG-nummer: 19043450701