« terug naar vorige pagina

De heer M. Romeijn, huisarts

Mijn naam is Martijn Romeijn. In 1982 geboren in Deventer en in deze prachtige Hanzestad aan de IJssel heb ik ook mijn jeugd doorgebracht. 

Na het volgen van de opleiding ‘Hoger Laboratorium Onderzoek’ aan de Hogeschool Saxion te Deventer heb ik een jaar gewerkt als research analist aan het Nederlands Kanker Instituut te Amsterdam. Van 2004 tot 2010 heb ik mijn opleiding geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, waarna ik werkervaring heb opgedaan binnen de psychiatrie en ouderengeneeskunde. 

In 2016 heb ik de huisartsopleiding aan het UMCG afgerond en heb vervolgens 2 jaar waargenomen in verschillende huisartspraktijken in en rondom Deventer. In april 2018 heb ik de praktijk van de heer F.R. Nijhuis overgenomen binnen de maatschap ‘Huisartsen Hoge Hond’. 

Mijn bijzondere interesse gaat uit naar de palliatieve geneeskunde. Ik ben gehuwd en heb een zoon (2011) en twee dochters (2014, 2016).

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag is de heer M.J. Bomans, Physician Assistant aanwezig.

BIG-nummer: 39912736701